1 Ocak 2017 Pazar

Çelik para kasaları

Çelik para  kilidi kasasını kullanmak sezgiseldir - yalnızca kendi durumunuz için en iyi şekilde kullanacağınızı bilirsiniz. CapturedDiscipline (r) zaman kilidi kasası, amacınıza ulaşmak için özgüveninizi artıracaktır. Kasa, başarılı olmanızı sağlar. Adımlar kolaydır: ayarlamak istediğiniz kilitlenme süresini seçin; Fethetmek istediğiniz alışkanlığı (sigara, alkollü içecekler, besi gıdaları, haplar, bir asma kilit anahtarı, bir televizyon, bir bilgisayar, bir cep telefonu, kredi kartlarınız vs.) kilitleyin; Sonra zaman kilidini kilitlediğiniz öğelere kesinlikle erişemeyeceğiniz kilitlenme süresi için ayarlayın.

Çelik para kasası, sizin için veya sevilen bir kişi için bir seferlik bir satın alma ürünüdür. Nüksetmeniz halinde, mutlaka sağlıksız alınlık edinene kadar tekrar tekrar hizmet etmeye hazır olacak.
Ürünlerimiz Avrupa normlarına uygun olarak test edilmiş ve sertifikalandırılmış olup otel, otomobil, kamu kurumları ve yerel şubeler gibi çeşitli sanayi kollarına özel emniyet kasaları ve özel ve işyeri kullanımı için her boyutta güvenlik seviyesini içermektedir. . Özel gereksinimler için bireysel güvenlik çözümü taleplerini planlamada da yardımcı oluruz.
Otel endüstrisi
Otel endüstrisi için oda içi kasa ve minibarda uzmanız. Ürün yelpazemiz şunları içerir:
Güvenilir ve kullanışlı oda içi kasalar
Mükemmel konuk deneyimi için çevre dostu mini barlar
Kasa sistemleri
Güvenli nakit yönetimi için mevduat kasaları
Hırsız geçirmez ve ateşe dayanıklı arka ofis kasaları
Anahtar dolaplar
Ev ve iş kasaları
Eviniz ve ofisiniz için güvenli güvencemiz var. İster güvenli bir yere ihtiyaç duyduğunuz önemli ticaret kayıtları, kağıtlar, sertifikalar, belgeler, mücevher, nakit veya değerli koleksiyonlarınız olsun, size bireysel ihtiyaçlarınızı karşılamak için çok çeşitli ürünler sunuyoruz. Ürün yelpazemiz şunları içerir:
Hırsız ve yangına dayanıklı kasalar
Dokümanları saklamak ve verileri korumak için dolaplar
Duvar ve mobilya kasaları
Anahtar kasalar
Silah kasaları
Dolaplar
Kasalar
Dosya dolapları
Kasalar
Tüm odaları veya binaların bölümlerini korumak için güçlü oda kapıları
Güçlü odalar
İmza Kasaları: HARTMANN
Web sitemize www.signature-safes.com adresine
Güvenlik ve bireysellik, kişisel isteklerine uygun olarak tasarladığımız ve kurduğumuz HARTMANN'ın İmzalı Kasalar'ın özelliklerinden biridir. Birkaçını belirtmek için boyut, iç ve dış renk, kilitleme aygıtı ve dahili bağlantı parçaları gibi her ayrıntıyı seçebilirsiniz. Her kasa eşsizdir ve bireysel ihtiyaç ve karakterlerinizi yansıtacaktır.
Bazı ilham kaynağı için HARTMANN web sitesinin İmza Kasalarımızı görüntülemek için buraya tıklayın.

Eski kasalar atılmak zorundaysa, bizimle iletişime geçtiğinizde doğru adresdedir.

Elbette malzemelerde ayrılan kalanlar tarafımızdan atılmadan önce, muazzam miktarda ağır kasaları naklettik ve onları yetenekli bir şekilde söküyoruz. İsteğiniz üzerine ilgili delili teslim edeceğiz.

Malzemeler kısmen geri dönüşümlüdür ve hala çalışmakta olan bileşenler yedek parça mağazamızda saklanmaktadır. Bunu yaparak, bir taraftan çevrenizi koruyoruz. Öte yandan, bu geri dönüşüm atıkların fiyatına göre de belirginleşiyor
Adem Çelik Kasa, 2003 yılında Gaziantep'te  kurulmuştur. Türkiye'nin İlk, öncü ve en büyük çelik para kasaları üreticisidir.

Adem Çelik Kasa, kuruluş yıllarından bugüne kadar geçen her dönemde müşterilerine güvenilir, kullanışlı ve en şık tasarımlara sahip ürünler sunmayı ilke edinmiş ve bunun için AR-GE çalışmalarına önem vererek ve müşterilerinin güvenini kazanmayı hedeflemiştir.

Adem Çelik Kasa, kusursuz müşteri memnuniyeti için çalışmalarına hız kesmeden devam ederek ürünlerini Uluslararası akredite kuruluşlarda test ettirerek tüm dünyada geçerli CE ve EN 1143-1 belgelerini çeşitli 0 ila 9 arasında tüm derecelerde almıştır.


Adem Çelik Kasa, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına üretim, teknik servis ve yönetim sistemleriyle ilgili uluslararası platformda tanınan ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, TSE- HYB belge ve sertifikalarına sahiptir.

Adem Çelik Kasa, tarafından beğeninize sunulan ürünler geniş donanımlı laboratuar ortamlarında EN 1143-1 prosedürlerine göre test edilmiştir. Bu testler esnasında çelik kasalara farklı delici, kesici ve parçalayıcı aletler kullanılarak dışarıdan zorla girme deneyleri yapılır. Her parçalama deneyinin zaman uzunluğuna göre dereceler belirlenir ve bu doğrultuda derecelerin toplam değeri test edilen ürünün dayanıklılık derecesini oluşturur.

Adem Çelik Kasa, en son teknolojiyi yakından takip ederek ve teknolojik takımlar kullanarak ürettiği kaliteli ve güvenilir bir kasanın olmazsa olmazları arasında yer alan, yanmaya ve hırsızlık girişimlerine karşı yeterli donanıma sahip olması gerekliliğini çok iyi bilen AdemLI, müşterilerinin ihtiyaçlarına göre düşük veya yüksek güvenlik seviyelerinde, farklı kilit kombinasyonlarıyla, çeşitli ölçü ve özelliklerde ürünler üreterek bu ürünleri iç ve dış pazara sunmaktadır.

Adem Çelik Kasa, kasa kilit sistemleri üretimi de gerçekleştirmektedir. Çelik kasanın en önemli objesi olan ve çelik kasanın kalitesini oluşturan öğelerden birisi de şüphe yok ki kasa üzerinde kullanılan kilit sistemidir. 1/250.000 farklı anahtar kombinasyonu ile yüksek kalite standartlarında ve en yüksek teknolojiyi kullanarak kasa kilidi üretimi yapan AdemLI kendi ürettiği kilitleri, müşterilerinin değerlerini hak ettikleri güvenlikte muhafaza edebilmeleri için kendi ürettiği kasalar üzerinde uygulamakta olduğu gibi bugün Türkiye'de ve Dünya'da bir çok çelik kasa üreticisi firma Adem Çelik Kasa'nın üretmiş olduğu kilitleri kendi üretimlerindeki kasalarda kullanmaktadırlar.

Adem Çelik Kasa, anahtarlı kilit sistemlerinin yanı sıra çelik kasalar üzerinde son teknoloji Elektronik şifreli , Mekanik şifreli, Time Delay özellikli , Timer özellikli, Çok kullanıcılı Elektronik şifreli veya Parmak izi ile açılabilen şifreli kilitlerin uygulamasına da olanak sağlayan üretimleri sayesinde müşterilerine ekstra güvenlik olanakları sunmaktadır. Adem Çelik Kasa 'nın üretim yeri Gaziantep' tedir. Ankara, İzmir, İstanbul Avrupa ve İstanbul Anadolu yakasında satış mağazaları ve bölge depoları bulunmaktadır.

Adem Çelik Kasa, Teknik Servis ve Kasa çilingirliği konularında da hizmet vermektedir. Bugün bir çok banka ve zincir mağazanın teknik desteğini sağlayan firmamızın teknik servis konusunda Ankara, İstanbul, İzmir ve Gaziantep' te 20 ye yakın sayıda eğitimli tecrübeli ve güvenilir personeller çalıştırmakta ve Türkiye'nin her yerine 24 saat içinde teknik servis hizmeti sunma başarısı ile satış sonrası hizmet kalitesi de rakiplerine karşı en üstünlük sağlamaktadır. Her marka ürüne teknik destek verebilen firmamız kasa çilingirliği ve teknik desteği konusunda da Türkiye' nin en büyük kuruluşudur.

İç pazarda Türkiye'nin en büyük 25 bankasının ve 30'a yakın zincir mağazacılık firmasının, kuyumcuların, inşaat firmalarının, otellerin Türkiye geneli tedarikçisi konumundadır. Firmamız ayrıca perakende sektöründe de pazarın en büyük firmasıdır.

Dış pazarda her yıl birçok ülke' de düzenlenen fuarlara katılan firmamız yaklaşık 20 yıldır 18 yakın ülkeye ihracat yapmakta ve çeşitli ülkelerdeki kasa üreticileri ile ortak çalışmalar yapmaktadır. Bazı ülkelere yarı mamul ürün ve kilit sistemleri göndererek o ülkelerdeki üretici firmalar ile ortak üretimler yapmaktadır. Adem her yıl bir önceki yıla göre ihracatını artırmayı hedefleyerek, ihracat konusunda ülke ekonomisine katkıda bulunmayı ilke edinmektedir.

DEĞERLERİNİZ BİZİM İÇİN DE DEĞERLİDİR...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder