21 Aralık 2009 Pazartesi

Kombinasyon (Şifreli) Kilitlerin Çalışması

Kombinasyonlu (Şifreli) Kilitler Nasıl Çalışır
En kombinasyon kilitleri birlikte çalışan 'kombinasyonu bilmek bir tekerlek paketi; tekerlekleri bir dizi kullanabilirsiniz. Tüm tekerlek paketleri tüm aynı ilke etrafında tasarlanmıştır.

Tipik kombinasyon kilit bir iğ bağlı bir kombinasyonu arama vardır. Kilit içinde birkaç mil jantlar ve bir sürücü kam ile çalışır.

Bir tekerlek paketine tekerleklerin sayısı kaç numaralarıyla birlikte vardır - her numara için bir tekerlek belirlenir. Ne zaman arama açmak, milli sürücü cam döner. Sürücü cam ekinde bir sürücü denir. Olarak cam döner, sürücü pin sonunda bitişik tekerlek küçük bir sekme temas yapan tekerlek sinek çağırdı.
Her tekerlekte bir tekerlek her biri iki tarafın üzerinde uçuşlar vardır. Sürücü pin ilk tekerlek kadar tekerleklerin bitişik bağlantı kurar döner. Kadar tüm tekerlekleri dönen bu devam eder. Bu tekerlekler alıyorum olarak bilinir. Mil üzerinde Her tekerlek içine bir çentik kesim vardır. Zaman doğru kombinasyonu, tüm tekerlekler ve çentik hattı mükemmel aranan bir.

Sonraki Up

* Ev Güvenlik Quiz
* Kilit Picking Quiz
* Nasıl Lock Picking İşleri

Çit küçük bir metal çubuğu bir kolu bağlıdır. Çit dan güvenli kapı engeller kombinasyonu olmadan açılmış olan çevriliyor. Bu tekerlekli dinlenme ve güvenli kapı güvenliği cıvata yolunu kapatan bu yok.

Tüm tekerlekleri hattı, onların çentikler bir boşluk oluşturmak için hizalayın. Bir asma kilit, bu boşluğu kilit bir çile serbest sağlar. Bir kasası, bir adet çit tekerlekler hemen üstünde dinlenme denir. Çit kendi ağırlığının kuvvet altında bu boşluğu içine düşüyor. Çit ile cıvata serbestçe geçmiş ve slayt için güvenli açılabilir gitti.
Zaman tekerlek paketi tüm tekerlekleri doğru bulunmaktadır
pozisyon, onların çentikler bir boşluk oluşturmak için hizalayın. Kuvvet altında
kendi ağırlığının, çit boşluğu izin içine düşüyor
güvenli açılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder